Galen resa!

Posted by on februari 13, 2012 in musik | 2 comments

Nu har jag landat lite och ska försöka smälta allt som har hänt, det har varit kul men också jobbigt. Jag var dock superglad i lördags fast jag inte gick vidare, det kändes som att det mesta gick bra och jag vet att det jag gör inte kan gillas av alla. Jag festade i allafall på som aldrig förr och hade en galen natt. Nu är jag glad för att låten ligger på plats nummer 9 på Itunes och över 12000 har kollat på klippet på youtube, jag ska se till att ta vara på allt bra som kommer ut av det här och försöka ignorera det negativa. Folk kommer alltid vara elaka tyvärr och det är bara att stå över det, jag visste ju ungefär vad jag gav mig in i när jag kom med i den här tävlingen, men det är alltid svårt att föreställa sig hur det verkligen är. Jag har iallafall uppfyllt en av mina drömmar och det är det viktigaste för mig, livet är för kort för att inte våga!

Här kommer en massa bilder från i lördags!

Efter den officiella efterfesten tagit slut mötte jag upp alla mina vänner som var på plats och festade vidare i natten. Tack för att ni tagit er ända till Götlaborg för att stötta mig, ni är sinnessjukt bäst!!!!!!!

2 Comments

 1. Älskade din låt!!!! Tråkigt att den inte kom längre! Den var verkligen värd att gå vidare! Lyssnar sönder den på spotify just nu! Keep up the good work! =)

 2. Du gjorde en kanoninsats i lördags med ett underbart tryck i framträdandet.
  Placeringen var grymt orättvis men tyvärr så har röstningen fått lite ”Idol-karaktär”
  över sig med unga tjejer som röstar på söta pojkar.
  Du var värd en mycket mycket bättre placering.
  Lycka till i framtiden!

  /Anders